Comportamentul tau intr-o relatie in functie de data nasterii

„Într-o relație stărui să fii cel mai bun prieten al partenerului. Îl ajuți la nevoie, îl ierți de nenumărate ori și-l aperi cu toată ființa ta cînd este într-o situație neplăcută. De dragul lui ești dispusă la mari sacrificii.” Asta am aflat despre mine 🙂 cum?Scrieti pe o foaie data nasterii voastre ex:27.10.1999  2+7+1+0+1+9+9+9=38=3+8=12=1+2=3 calculul se face pana ce ajungeti la un singur numar.Si mai jos aveti si numerele 🙂

1

Ții mereu s-o faci pe șeful în cuplu. Ești egoist deseori, deși nu suporți singurătatea. În cuplu, ții mereu să modelezi persoana de lîngă tine după bunul plac, avînd de fiece dată scuza că o faci spre binele partenerului.

2

Ești o fire prietenoasă și emotivă, motiv pentru care preferi o relație liniștită, în care nu există loc pentru aventură. Apreciezi dovezile de iubire. Îți tratezi partenerul ca pe cel mai bun prieten căruia îi încredințezi toate secretele. 

3

Ești genul de persoană care adoră viața. Ai un simț al umorului deosebit și te faci ușor plăcut în societate. Îți plac distracțiile și dacă partenerul tău e un tip mai liniștit, îi dai papucii fără remușcări, pentru că nu suporți plictiseala în cuplu.  De asemenea, nu suporți bărbații geloși și posesivi. 

4

Ocupată mereu cu munca și predispună în a critica oamenii cu și fără motiv, cu greu îți găsești jumătatea, iar atunci cînd se întîmplă să o găsești îi dedici prea puțin timp. 

5

Te îndrăgostești foarte greu, de teamă să nu suferi o dezamăgire în dragoste. Ești adepta relațiilor deschise, în care fiecare își e stăpîn și libertatea fiecărui partener este respectată.

6

Într-o relație stărui să fii cel mai bun prieten al partenerului. Îl ajuți la nevoie, îl ierți de nenumărate ori și-l aperi cu toată ființa ta cînd este într-o situație neplăcută. De dragul lui ești dispusă la mari sacrificii. 

7

Ca să ajungi să iubești pe cineva, trebuie mai întîi să cîntărești cît de fericită și nefericită te poate face această relație. Ești o fire visătoare și melancolică. Iubești, dar simți mereu nevoia de spațiu, de libertate. Anume acest lucru duce deseori la rupturi. 

8

Ești perfecționist și tinzi să ai ce-i mai bun în viață, inclusiv și în dragoste. Te-ai dezamăgit de nenumărate ori la acest capitol și nu înveți din greșeli. Te ambiționezi să găsești partenerul perfect, iar în cuplu materialismul tău distruge pasiunea. 

9

Ești o fire optimistă și bună la suflet. Atragi ușor privirile celor din jur, motiv pentru care ajungi să legi o relație cu persoane potrivite. Odată închegînd o relație, nu ai ochi decît pentru omul de lîngă tine. 

Anunțuri

Despre valicristea93

Descoperiti voi pe parcurs ...
Acest articol a fost publicat în marca Vali Cristea. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s