Caracteristici generale ale zodiilor si numarul destinului

Zodia Capricorn este condusa de un semn zodiacal negativ, cu trasaturi feminine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este pamantul . Activitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
Capricornul estea un spirit practic, are o  dorinta de securitate pe toate planurile, diplomatie, seriozitate, tenacitate si perseverenta, dar si pesimism si incapatanare.

Zodia Sagetator este condusa de un semn zodiacal pozitiv, cu trasaturi masculine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este focul . Flexibilitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
Sagetatorul este definit prin: generozitate, spiritualitate, fire filosofica si religioasa, altruism, demnitate si corectitudine, moralitate, bunul simt, echitate, intelepciune, respectul pentru lege si autoritate.

Zodia Scorpion este condusa de un semn zodiacal negativ, cu trasaturi feminine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este apa . Stabilitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
Scorpionul este definit prin: curaj, energie fizica, indrazneala, dar si gelozie, asprime, violenta, brutalitate.

Zodia Balanta este condusa de un semn zodiacal pozitiv, cu trasaturi masculine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este aerul . Activitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
Balanta este caracterizata prin: talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica, dar si gelozia, superficialitatea, nepasarea si imoralitatea uneori.

Zodia Fecioara este condusa de un semn zodiacal negativ, cu trasaturi feminine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este pamantul . Flexibilitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
Fecioara este inteligenta, diplomatia, ingeniozitatea, abilitatea, dar si instabilitatea, superficialitatea si siretenia.

Zodia Leu este condusa de un semn zodiacal pozitiv, cu trasaturi masculine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este focul . Stabilitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
Leu este reprezentat de autoritate, vointa, hotarare, vitalitate, afectivitate, sansa si noroc in viata, generozitate, dar si orgoliu, mandrie, furie si egoism.

Zodia Rac este condusa de un semn zodiacal negativ, cu trasaturi feminine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este apa . Activitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
Rac.Un strop de romantism, sensibilitate, imaginatie, aptitudini artistice, putere de adaptare, diplomatie, dar si instabilitate, capricii si tendinta spre lene.

Zodia Gemeni este condusa de un semn zodiacal pozitiv, cu trasaturi masculine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este aerul . Flexibilitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
Gemeni.Mobilitate si adaptabilitate.

Zodia Taur este condusa de un semn zodiacal negativ, cu trasaturi feminine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este pamantul . Stabilitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
Taur.Frumusete si feminitate.

Zodia Berbec este condusa de un semn zodiacal pozitiv, cu trasaturi masculine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este focul . Activitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
Berbecul are un caracter razboinic.

Zodia Pesti este condusa de un semn zodiacal negativ, cu trasaturi feminine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este apa . Flexibilitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
Pestii sunt reprezentati prin simtul premonitiei, imaginatie, sensibilitate, dar si aspecte negative precum naivitate, influentabilitate, nehotarare, idealism, depresie si manie.

Zodia Varsator este condusa de un semn zodiacal pozitiv, cu trasaturi masculine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este aerul . Stabilitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
Varsator este reprezentat prin inventivitate, originalitate, imaginatie creatoare, libertate si idealism dar si aspecte negative precum egoismul si dezordinea.

A-1     N-5

B-2      O-6

C-3      P-7

D-4      Q-8

E-5       R-9

F-6       S-1

G-7       T-2

H-8       U-3

I-9        V-4

J-1       W-5

K-2      X-6

L-3      Y-7

M-4     Z-8

1)Declansator de evenimete,deschizator de drumuri,conducator,independent,strangator,individualist.

2)Cooperare,adaptabilitate,respect fata de ceilalti,asociare,mediere.

3)Capacitate de exprimare,exprimare verbala,spirit artistic,bucuria de a trai.

4)Baze solide,ordine,a servi,lupta impotriva limitarilor,dezvoltare continua.

5)Expansiune,spirit vizionar,aventurier,folosirea libertatii in mod constructiv.

6)Responsabilitate,spirit protector,simpatie,capacitate de a-i intelege pe ceilalti.

7)Spirit analitic,intelegere,cunoastere,studiu,meditatie.

8)Indatoriri sociale,doritor de rang social,doritor de putere,cu aspiratii catre mari averi.

9)Spirit umanitar,darnic,lipsit de egoism,capacitate de exprimare artistica,obligatii,creativ.

 

Exemplu de calculare a numarului destinului:

CRISTESCU ANDREI

C=3 R=9 I=9 S=1 T=2 E=5 S=1 C=3 U=3 se aduna toate numerele=36  iar cele 2 numere ce alcatuiesc rezultatul adica 3 si 6 se vor aduna 3+6=9

A=1 N=5 D=4 R=9 E=5 I-9 adunam iarasi numerele=33    la fel si aici se va aduna 3+3=6  vom aduna cele 2 rezultate de la ambele nume adica 9+6=15  iarasi adunam 1+5=6 iar sase este numarul destinului  ( 6)Responsabilitate,spirit protector,simpatie,capacitate de a-i intelege pe ceilalti. )

Sper ca ati inteles.

Reclame

Despre valicristea93

Descoperiti voi pe parcurs ...
Acest articol a fost publicat în marca Vali Cristea. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s