Zodia mea

Motto-ul zodiei Varsator:
Devin din ce in ce mai clar si spontan in orice domeniu si ma dedic din ce in ce mai mult nevoilor fiintei mele interioare.

Cuvinte cheie ale zodiei Varsator:
revolutie,prietenie, fraternitate, cunoastere, contradictie, rezistenta, libertate, viitor, modernitate, independenta, originalitate,inventie,viteza, moda, simpatie,ingeniozitate.

Caracteristici generale Varsator:
Zodia Varsator este o zodie masculina de aer, predominant intelectuala, mentala, guvernata de planeta Uranus, planeta care sporeste inventivitatea, dorinta de schimbare si noutate, spiritul amical, originalitatea, imaginatia creatoare, spiritul stiintific, nonconformismul, modernitatea, libertatea, dar si idealismul, utopia, anarhismul, spiritul de revolta, dezordinea, egoismul

Dragoste si prietenie.

Prietenos si sociabil, Varsatorul este inconjurat de un mare cerc de cunostinte. Prietenii sunt foarte importanti, pentru ca ii place sa aiba discutii intelectuale cu acestia cat mai des posibil. Mai greu ii este nativului Varsator sa puna bazele unei relatii intime, afective, poate pentru ca pare putin distant. In orice relatie, nativul Varsator joaca mai mult rolul de amic sau tovaras de drum decat de iubit sau sot, pentru ca are nevoie de independenta.

Tine la toti semenii lui intr-un mod anume, original, de aceea uneori poate fi acuzat ca isi neglijeaza familia si pe cei apropiati. Isi da seama imediat de caracterul unei persoane, deoarece nu se lasa furat de aparente. Intra repede in legatura cu strainii si le castiga simpatia.

Nativul Varsator abordeaza dragostea mai mult din punct de vedere rational, incercand sa combine ambele niveluri, lasandu-se condus de stimulente mentale. Ar putea avea inclinatii spre flirt, indecizie, sa traiasca pe doua planuri simultan, preferand aventurile in locul angajamentelor. Totusi, stie sa faca juraminte de loialitate daca va gasi un interlocutor cu o dispozitie senina.

Varsatorul trebuie sa-si caute partenerul in locuri precum: librarii, biblioteci, scoli, prin mica publicitate (anunturi matrimoniale), corespondenta sau legaturi telefonice, printre vechii colegi de scoala, printre vecini sau la dezbateri publice, conferinte, simpozioane sau cursuri.

Nativul Varsator doreste sa-si pastreze independenta si de aceea nu se ancoreaza prea puternic. Asteapta mult de la partener, avand tendinta de a-si aseza partenerul pe un piedestal inalt. Este un partener original, modern, amical si detasat, un partener care ii poate deschide celuilalt portile spre viitor. Cu el poti impartasi experiente spirituale sau cel putin interese intelectuale cu totul aparte. O mare nevoie de independenta marcheaza aceasta unire. Pentru Varsator, exista posibilitatea de a lucra la un moment dat cu un prieten care sa-i devina mai apoi partener de viata. Adeseori doreste sa isi realizeze proiectele impreuna cu partenerul.

In general, Varsatorul nu primeste atata iubire cat ofera. Isi exprima sentimentele intr-un mod original, greu de inteles uneori. Este amabil, tolerant, serviabil, simpatic in relatia cu partenerul. Pentru a-l cuceri, partenerul Varsatorului trebuie sa aiba si el o doza cat de mica de originalitate cu care sa-i atraga atentia, pentru ca, desi e apropiat de multa lume, nu e atras in plan sentimental de orisicine. Un dram de nebunie nu strica.

Partenerul unui Varsator trebuie sa ii scoata in evidenta valoarea, pentru ca nativului Varsator ii place sa i se recunoasca meritele, modestia nefiindu-i deloc caracteristica.

Nu trebuie sa i se impuna reguli si conventii, pentru ca se va simti constrans si s-ar putea sa-si piarda interesul pentru partener. Este adeptul noului si al schimbarilor, este vesel si optimist, incercand sa molipseasca pe toata lumea de optimism, deci nu ii plac oamenii imbufnati si tristi. Ii plac surprizele si schimbarea, de aceea partenerul trebuie sa se schimbe din mers daca vrea sa-i stea alaturi.

Unui Varsator trebuie sa ii fie acceptata atitudinea deschisa spre toti, deci nu-i place posesivitatea. Daca are libertate si planuri de viitor, un Varsator este cel mai fericit.Poate cu ocazia asta ma veti cunoaste mai bine si va veti da seama ce fel de persoana sunt.

Anunțuri

Despre valicristea93

Descoperiti voi pe parcurs ...
Acest articol a fost publicat în marca Vali Cristea. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s